New Question
 
 
PRTG Network Monitor

Intuitive to Use.
Easy to manage.

200.000 administrators have chosen PRTG to monitor their network. Find out how you can reduce cost, increase QoS and ease planning, as well.

Free PRTG
Download >>

 

What is this?

This knowledgebase contains questions and answers about PRTG Network Monitor and network monitoring in general. You are invited to get involved by asking and answering questions!

Learn more

 

Top Tags


View all Tags


PRTG Reports not working

Votes:

0

Your Vote:

Up

Down

My "Top 100", "Top 10" and other reports like those are not working anymore, it performs the process but for some reason gives back an empty report, like this:

http://s10.postimg.org/6apal3wo9/prtg_reporte_sin_nada.png

Some time ago I needed to fix a report that would show only device name, sensor name, average traffic and maximum traffic....I managed to do it modifying the templates on \webroot\reporttemplates and \webroot\reporttemplates\details to make my customized reports. Now I need those again and they don't work...so I went back to standard reports and found out they're not working either...

Therefore my guess is it isn't a problem with my templates but something that has changed in PRTG, with any of the latest updates maybe? I'm not sure.

I noticed the reports that are not working anymore are the ones with this report type:

http://s21.postimg.org/con28zs53/reporttype_prtg2.png

While other reports are working, and those are the ones with this report type:

http://s16.postimg.org/ze7yd4apt/reporttype_prtg.png

Anyone knows what I can do to get them to work or why that report type doesn't seem to work anymore while the list type does? Any idea?

Thank you very much

Adrian

clusterloop list prtg report reports top10 top100

Created on Aug 13, 2015 3:24:45 PM by  adr_ver (101) 1 2



1 Reply

Votes:

0

Your Vote:

Up

Down

Hello

Does this happen with all reports?

Can you please send me from one of the Reports where it happens the following screenshots to [email protected]

- the settings tab

- the sensors selected manually tab

- the sensors selected by tag tab

Please refer to this KB-Case.

Created on Aug 14, 2015 11:32:10 AM by  Jochen Greger [Paessler Support]



Please log in or register to enter your reply.


Disclaimer: The information in the Paessler Knowledge Base comes without warranty of any kind. Use at your own risk. Before applying any instructions please exercise proper system administrator housekeeping. You must make sure that a proper backup of all your data is available.